De wens van Julia

De wens van Julia

Vol trots heb ik samen met visagiste Jacqueline Huijssoon mee mogen werken aan het vervullen van de wens van Julia, een meisje met diabetes en een auto immuunziekte, door Make a Wish.
Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De wensvervulling geeft de kinderen en het gezin een onvergetelijke ervaring vol hoop en kracht en maakt ze sterker voor hun toekomst.

Graag wil ik jullie laten meedelen in de gehele dag van Julia en niet alleen het stuk van mijn eigen medewerking delen.
Het ging die dag immers om de totale wens en nogmaals, ik ben dankbaar dat ik daar aan mee heb mogen werken.

Daarom hier het verslag van Make-a-Wish:

Julia is een meisje met diabetes en een auto immuunziekte. Ze zou zo graag eens een zorgeloze dag met vriendinnen willen beleven!

Op donderdag 13 april is het zover.

Julia en haar vriendinnen Roos en Dila doen ’s morgens vroeg opgewonden de voordeur open en lopen al giechelend en wat onwennig over de rode loper naar de limousine. De verrassings- en verwendag met vriendinnen is begonnen…

Shoppen
De limousine brengt hen naar ‘Dapper’ een kinderkledingwinkel in Breukelen, waar ze samen passen, keuren en showen. Als een drieling verlaten ze het pand om verder te gaan naar een fotoshoot bij ‘Upstairs’ in Maarssen.

Fotoshoot
We drinken er eerst kinderchampagne met taart van bakker Boekweit. Julia krijgt een fototoestel van Make-A-Wish, waarmee ze nog beter haar hobby fotografie kan uitoefenen.
Rob, de fotograaf kan haar nog wat leuke tips meegeven.
Visagiste Jacqueline maakt de meiden mooi op en dan is het tijd om op de foto gezet te worden. Vol enthousiasme en energie storten de meiden zich op het poseren. Ze krijgen na afloop allemaal een afdruk mee in een lijstje. In de limo terug naar Amsterdam gebruiken ze de lekkere lunch van Vorqq om nieuwe energie op te doen.

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 4 foto 6 foto 7 foto 8

Mini musical
En dat is ook wel nodig, want ze gaan bij het ‘Jeugdtheater Huis’ zelf een minimusical in elkaar zetten, gebaseerd op Belle en het beest. Ook hier gaan ze er helemaal voor. Ze zingen de sterren van de hemel en van hun plankenkoorts is niets te merken. Vol trots kijken familie en bekenden naar de première met Julia, Roos en Dila in de hoofdrol. Natuurlijk moeten alle genodigden nog even blijven napraten met een drankje en een hapje tijdens de afterparty.

Eten geserveerd onder een cloche
We sluiten de dag gezellig af bij restaurant ‘Bloem op IJburg’ samen met oma, opa en tante Anja erbij. Julia krijgt haar pizza chic geserveerd onder een cloche. Moe, gelukkig en voldaan vertrekt de limo met Arie, de chauffeur weer naar huis. Het is een dag om nooit meer te vergeten, alleen jammer dat het geen twee dagen duurt, zucht Julia.

***
Volgende keer weer een blog van eigen hand.

Groetjes,

Rob

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *