Boudoir

Boudoir fotografie wordt hier in Nederland niet direct gekoppeld aan een huwelijk. Toch is het in bijvoorbeeld Amerika heel populair, het wordt vaak gedaan op initiatief van een vrouw die een heel persoonlijk kado aan haar toekomstige partner wil geven ter gelegenheid van bijvoorbeeld een verloving, valentijn of een bruiloft.Een boudoir shoot kan plaatsvinden op verschillende locaties.
Dit kan in onze studio zijn (geen extra kosten), maar ook een hotelkamer of een eigen slaapkamer thuis is mogelijk.Bij een shoot is altijd naast de fotograaf ook een vrouwelijke visagiste/hairstyliste en/of een assistente aanwezig. Natuurlijk is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons.Voor het mooiste resultaat verzorgt Kelly jou make-up en haar. Kelly zorgt met haar ruime ervaring dat jij er op je mooist uit komt te zien, zowel wat betreft make-up als haarstyling. Voorafgaande aan de shoot neemt Kelly contact met jou op voor het gezicht, lichaam en haar voorbereidingen die je kan nemen voor een optimaal resultaat.
IMG_2911
Nadat make-up en haar gedaan zijn, is het tijd voor de fotoshoot. Natuurlijk in jou mooiste lingerie die je speciaal gekocht hebt voor het huwelijk of voor de shoot.Rekwisieten zoals een sluier of boeket zorgen wij voor. Kan je niet kiezen tussen 2 of meerdere setjes, neem ze dan beide mee het is sowieso altijd handig om iets achter de hand te hebben.
We beginnen altijd met een relatief ‘aangeklede’ set om jou te laten wennen aan de sfeer en de werkwijze,  de shoot zelf duurt meestal 2 to 3 uur.Het eindresultaat van een boudoir sessie bestaat uit een serie van minimaal 20 foto’s, welke geheel nabewerkt worden afgeleverd. Deze minimaal 20 foto’s krijg je op cd toegezonden binnen 14dagen.Van de door jou uitgekozen 12 mooiste foto’s kan je ook een collage laten maken, dit kost geen extra maar is uitsluitend via de website (met inlog code) te bestellen op canvas, Dibond of aluminium.

Tot slot ,

Wij (Kelly en Rob)  zijn zeer toegankelijk voor als je vragen hebt, het eenvoudigste kan je ons bereiken via: info@beforemarriage.nl

Kijk voor nog veel meer informatie over huwelijks Boudoir op onze speciale website  www.beforemarriage.nl